You light up my life

Att tålamod är en dygd är något jag påstått de senaste veckorna, och visst är det det. Den som väntar på nåt gott, väntar aldrig för länge. Och när jag nu har min alldeles egna laptop i knät kan jag inte känna annat än att det var värt denna tid av väntan. Tålamod är en dygd.

Det har varit en ruskigt intensiv helg, det känns verkligen i kroppen när man kommer hem och börjar slappna av. Helgen har snurrat på som bara den med intensiva arbetsturer, släktmiddagar, möten och härliga vänner. Det har varit bra, men det är skönt att komma hem till stillheten och få en chans att ta hand om sig själv lite. Mitt i allt virrvarr försöker jag hitta en balans i livet. Jag är så otroligt tacksam för de jag har runt om kring mig. Vänner och familj som alltid ställer upp och är där för en. Gamla tanter som får mitt hjärta att le. Ni sprider ljus när livet känns tungt. Jag älskar er alla.


Upp som en sol...

Jag är numera en fast anställd biografmaskinist. Det känns rysligt bra, även om det inte innebär några påtagliga förändringar för stunden. Inom kort kommer jag även få 'köra upp' inför en av mina chefer, lyckas det så kommer jag sedan stolt kunna visa upp ett maskinistkörkort. Det vore inte dumt.

Igår var på många sätt en härlig dag. Idag får jag vad jag förtjänar, men visst, det är min tur att bli sjuk. Jag har förunderligt nog klarat mig från både den ena och det andra under vintern, så jag borde inte klaga. Men visst är det trist. Att inte kunna arbeta gör mig oändligt rastlös. Tack min manlige livgivare för utlånandet av datorn.
Nu är det dags för tillfrisknandets A och O...

Tålamod är sannerligen en dygd.

Ja så kom bredbandet. Madde lockade fram sin tekniska sida och överraskande lätt kopplade hon in det. Så var det bara datorn. Den vägrar ansluta till internet. Ingen av mina tre tekniska riddare kunde klura ut vad felet var, mer än att det inte går att ha internet på den. Så nu sitter jag här o letar dator och betalar för ett abonnemang jag inte använder.
Ja, tålamod är sannerligen en dygd.

Tålamod är en dygd.

Ja nu är flytten klar, jag har installerat mig och det känns riktigt bra.
Dock är inte allt färdigt, fortfarande är det ett gäng kartonger att packa upp.
Än har jag inte bredband i lägenheten, men det kommer. Så ha lite tålamod med mig, inläggen kommer att bli fler. Vi synes.